menubalk2 lijnq lijnq naam

“If music be the food of love, play on” William Shakespeare

kopke2 backtheater2
backcoach
logo_kz cabaret-concours

Als stemcoach werkt Ron niet puur op techniek. Zijn stelling is dat iedereen kan zingen. Veel mensen vinden van niet maar wie kent het gevoel niet van je in te houden, van geen stem te kunnen geven aan wat in je leeft? Voor een oprechte klank is geen zangscholing vereist. Een mens met z'n stem, precies zoals ze is, meer is niet nodig. Jezelf openen voor je eigen klank en stem werkt bevrijdend. Als mensen zingen is het feest in de hersenen.

Ron laat je niet zingen om iets te bereiken, maar om uit te drukken wat er is, op een even natuurlijke manier als adem halen en met het hele lichaam.

Ron noemt het 'vertikaal zingen' in tegenstelling tot 'horizontaal zingen' (wat zingen is zonder diepgang.)

 

Zelf heeft Ron ook meerdere jaren lang stemmen ingesproken voor Disney on Ice. En voor de langspeelfilm 'Marmaduke' was, naast Stany Crets als hond, zijn stem die van de huiskat Carlos.

Stemwerk

zingen-bird

In het verleden heeft Ron zich reeds meermaals ingezet als muzikale coach. Onder andere voor Els De Schepper haar one-woman-show 'Terug Normaal!' schreef hij muziek en deed hij de muzikale coaching.

Fiona Verbrugghe heeft hij individueel begeleid voor stem, gitaar en podiumprésence. Ze werd tweede in 'The Voice Kids 2014'.

Muzikale coach

els_de_schepper-terug_normaal

Daarnaast geeft Ron thuis les en was hij vast jurylid van het Cabaret Concours Vlaanderen. Voor 'Kunst Ze' dat georganiseerd werd in CC Anzegem

was hij ook algemene coach.

 

Aarzel niet contact met hem op te nemen

indien u ook begeleid wenst te worden

voor gitaar, stem, présence en compositie.

Leerkracht en jurylid

logohuisheip

ontwerp website